Heat Totem kunngjør 20. sesong

Når det kommer til NBA-spillere som er i ferd med å starte den 20. sesongen av karrieren i den nye sesongen, er det nok mange som tenker på bare ett navn den første tiden, og det er LeBron James.los angeles lakers jersey

Men etter 22. august, Beijing-tid, kan en annen spiller oppfylle denne betingelsen, og han er Heat-veteranen Yudonis Haslem.

42-åringen ga ut en uttalelse som kunngjorde at han vil fortsette å spille i NBA i den nye sesongen. På denne måten vil Haslem, som tilhører 03-generasjonen som James, også innlede den 20. sesongen av karrieren.Armie Heat-trøye

Nylig var Haslem vertskap for en basketballleir på sin alma mater, Miami High School. 21. august, lokal tid, kunngjorde han sin beslutning om å fortsette å spille i NBA i treningsleir.

I motsetning til mange veteraner som ender opp med å slite med å få kontrakter, ga Heat Haslem en ettårig avtale på 2,9 millioner dollar for nesten to måneder siden.

Gjennom denne handlingsmåten uttrykte Heat tydelig sin holdning, det vil si at laget er villig til å «fornye frontlinjen» med ham, men hvorvidt Haslem ønsker å trekke seg eller spille et år til avhenger helt av hans personlige avgjørelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *