New York Yankees Zach Britton til rehabiliteringstrening

New York Yankees venstrehendte Zack Britton vil begynne et rehabiliteringsoppdrag i mindre liga med Low Class-A Tampa Tarpons på onsdag, sa manager Aaron Boone tirsdag, ifølge rapporter.

Britton, som jobber seg tilbake fra Tommy John-operasjonen, vil ikke kaste mer enn 15 plasser i sin første kamphandling siden august i fjor.

Yankees sliter for tiden med både skader og dårlige prestasjoner i bullpen. All-Star-nærer Clay Holmes er på skadelisten med ryggproblemer, og tillegget med handelsfrist Scott Effross ble med ham på sokkelen denne siste helgen. Effross har å gjøre med et skulderproblem. Aroldis Chapman har vært upålitelig stort sett hele sesongen også.

Boone sa at han planlegger å «mikse og matche» i den niende omgangen med Holmes og Effross på sidelinjen, og mandag kveld registrerte Jonathan Loáisiga en fire-out-redning. Han er den 11. pitcheren som noterer en redning for Yankees denne sesongen, en ny franchiserekord for én sesong.

Britton, 34, var begrenset til 18 1/3 omganger forrige sesong av vedvarende hamstringproblemer i første omgang, deretter albueproblemer i andre omgang. Han gjennomgikk til slutt en Tommy John-operasjon i september.

Tommy John-operasjonen kommer vanligvis med en 14-16 måneders rehabilitering i disse dager, selv om Britton har presset på ting aggressivt i et forsøk på å komme tilbake i år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *