Russell Wilson må tilpasse seg ombyggingen av Denver Broncos

Lagene som ikke kom til sluttspillet forrige sesong og lagene som ble eliminert fra sluttspillet signerte begge før de to lagene som tok seg til finalen. Bortsett fra Miami Dolphins-signeringen som fikk medieoppmerksomhet, har Denver Broncos mye å gjøre denne offseason. Quarterback Russell Wilson må tilpasse seg sitt nye lag under gjenoppbyggingen og vil elske Denver Broncos-trøyefargene.

Trekningen av quarterback Russell Wilson overrasket mange fans da han hjalp sin gamle klubb med å vinne Super Bowl. I sesongfinalen 2013-14 beseiret Seattle Seahawks Denver Broncos 43-8 for mesterskapet. Det tapende laget var et nytt lag konvertert av quarterback Russell Wilson. Russell Wilson og Denver Broncos pleide å være fiender, men nå er de et lag. Seattle Seahawks-trøya vil inneholde quarterback Russell Wilson, som vil spille for Denver Broncos denne sesongen. Han trenger å lære av den legendariske Denver Broncos quarterback Peyton Manning, som til slutt vant Super Bowl. Det mest klassiske er sluttspillet i Denver Broncos mot New England Patriots og deres quarterbacks Peyton Manning og Tom Brady.

Denver Broncos hovedtrener har ennå ikke bekreftet startende quarterback, men Russell Wilson er en dyktig quarterback. Kort sagt, etter et tiår med tilvenning til et lag som Seattle Seahawks, er Russell Wilson en veldig effektiv quarterback. Med Denver Broncos for øyeblikket i en gjenoppbyggingsfase, vil et slikt gap teste prestasjonen til quarterback Russell Wilson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *