Argentina forblir ubeseiret på 36 kamper i alle konkurranser

Vennskapskampen mellom Argentina og De forente arabiske emirater har offisielt startet, som er Argentinas siste kamp før VM i Qatar.

I første omgang kontret Messi uselvisk offside og assisterte Alvarez til å score. Di Maria utførte en fantastisk volley + Lingbo gikk forbi keeperen for å score og assistere Messi. I andre omgang hjalp DePauls strålende gjennomspill Joaquin Correa til å score. På slutten av kampen gjorde Di Maria to skudd og en pasning, en sjokkerende volley + Lingbo i 16-meteren passerte keeperen og scoret, Messi passerte et skudd for å bidra, tenåringen Alvarez åpnet scoringen, DePaul assisterte Joaquin Correa for å score, slo Argentina De forente arabiske emirater 5-0 ubeseiret på 36 kamper i alle konkurranser.Billige Manchester United Hjemmedrakt

I det 8. minutt av første omgang hadde Argentina en sjanse til kontring. DePaul tok en lang pasning over toppen for å finne Messi til venstre. Messi sendte et innlegg i bakken under dobbeltlaget. slå ballen. I det 11. minutt gikk DePaul rett til topps og Messi presset forsvarsspilleren unna offside, men han gjorde en feil ved å bedømme plasseringen av ballen og klarte ikke å stoppe ballen og misset muligheten.Smussavvisende fotballdrakter

I det 16. minutt kom Argentinas kontringsmulighet, Di Maria sendte et gjennomspill, Messis fantastiske anti-offside-trekk fikk muligheten til å møte keeper, og så la Messi et uselvisk innlegg, Julian Alvarez til venstre dyttet enkelt og scoret, Argentina 1. -0 UAE!norge bortedrakt

På slutten av kampen gjorde Di Maria to skudd og en pasning, en sjokkerende volley + Lingbo i 16-meteren passerte keeperen og scoret, Messi passerte et skudd for å bidra, tenåringen Alvarez åpnet scoringen, DePaul assisterte Joaquin Correa for å score, slo Argentina De forente arabiske emirater 5-0 ubeseiret på 36 kamper i alle konkurranser.