Timberwolves slo Warriors 119-114 på overtid

I en ordinær NBA-sesong som ble avsluttet i dag, med den enestående prestasjonen til hele laget, beseiret Timberwolves Warriors 119-114.

I dette spillet gikk Timberwolves Twin Towers Towns og Gobert glipp av kampen. I begynnelsen av kampen tok Timberwolves hjemme ledelsen og tok ledelsen med 9-0 klimaks. Imidlertid jaget Warriors dem tilbake og de to lagene falt i en dragkamp. , men Warriors tok gradvis initiativet og åpnet poengforskjellen til tosifret. På slutten av omgangen lå Timberwolves under med 9 poeng.

De to sidene byttet side og kjempet igjen. I andre omgang begynte skuddprosentene til begge lag å synke, men Warriors fortsatte å lede. I det siste kvarteret brøt Russell plutselig ut og førte laget til forbikjøring. Spenningen i spillet ble opprettholdt til slutten. Kampen gikk på overtid. Warriors’ angrep på overtid var forferdelig, og de scoret bare 2 mål på 5 minutter. Timberwolves ga dem ikke en ny sjanse. Til slutt beseiret Timberwolves Warriors 119-114 på overtid, og avsluttet sistnevntes seiersrekke på tre kamper.