Bare De Jongs avgang kunne registrere 3 nye spillere

Barcelona så vel som Manchester United har faktisk fått kontrakt på overgangen til De Jong. Kursen er tatt hånd om til 75 millioner euro + 10 millioner euro drifting, men De Jong selv avslørte fortsatt at han ikke har tenkt å forlate Barcelona.

Hvis De Jong forlater, siktet Mundo De Jong ut at Barcelona kan registrere Roberto, Casey og også Christensen bare. Dembele og også Rafinha kan ikke melde seg på ennå, da det fortsatt er plass til å maksimere mellom 20 millioner og 25 millioner euro. I følge klubbens prognoser vil dette helt sikkert trenge flere lønnskutt og også opprydding av enda flere spillere som ikke er med i Xavis strategier.

Barcelona er i prosedyren for å tilby ytterligere 15% av TV-borgerlige friheter for de neste 25 årene, og det forventes også å oppnå 350 millioner euro. Likevel var De Jongs separasjon avgjørende.

I følge Mundo Deportivo tar Barca statistikk over lønnsutgiftene, og en klar dom er også at Barca i dag ikke er i stand til å registrere seg med eller gjenopprette Roberto, Casey, Christensen, Dembele og også Rafi. Nias påmelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *