Luke Prokop har faktisk utdannet ved NHL i ett år som homofil

Da det slo Seattle i 6 videospill for WHL-mesteren, hjalp Prokop med å presse Edmonton til Ed Chynoweth Mug. I sluttspillet ble han koblet til 6. plass på Oil Kings med 16 faktorer (4 mål, 12 hjelper) i 19 videospill.

Gitt at han kom med uttalelsen på sosiale nettverk 19. juli 2021, ble Prokop byttet av en Western Hockey Organization-gruppe til en ekstra, vant den organisasjonens mester, spilte i Canadian Hockey Organization’s Memorial Mug-konkurranse, tok på seg regnbuefargede skøyter, fikk 2 altruistiske æresbevisninger samt endte opp med å bli en idé og et godt eksempel i LGBTQ+-området over hele verden, både innenfor og utenfor sportsaktiviteten.

Prokop hevdet at perioden 2021-22 var «uten tvil et av de mest underholdende hockeyårene jeg faktisk noen gang har hatt.» Han spilte helt fritt, ulenket fra en til slutt dyktig og hemmelighet til å være hans virkelige jeg til familiemedlemmer, kolleger og også nære venner.

Luke Prokop hevdet at det virkelig føles mye lenger enn et år fordi han kom til å være den aller første spilleren som var avtalt med en NHL-gruppe foran som homofil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *