Vancouver Canucks udělal správné rozhodnutí, když jmenoval Quinna Hughese jako kapitána

Síla týmu má tendenci se měnit na základě výběru kapitána. To se letos stalo s Vancouver Canucks. Vancouver Canucks se od doby, kdy se stal kapitánem Quinn Hughes, výrazně zlepšil. V posledních letech měli Vancouver Canucks nedostatek kapitánů a nepodařilo se jim draftovat ty správné hráče, kteří by byli kapitány. Během několika let, kdy Quinn Hughes oblékal Vancouver Canucks dresy , si tým pomalu začal uvědomovat rostoucí bojovnost hráče.

Vancouver Canucks se nemohli dočkat, až letos v létě jmenují kapitánem 24letého Quinna Hughese. Tým potřebuje nový začátek. Poté, co Quin Hughes oblékl kapitánský hokejový dres levné , naplno se projevily jeho vůdčí schopnosti a spoluhráči si ho velmi vážili. Vancouver Canucks si v současné době užívá svůj nejlepší start na začátku sezóny za poslední roky a Quinn Hughes je možným kandidátem na Hart Trophy. Quinn Hughes je nejen nejužitečnějším hráčem Vancouveru Canucks, ale také klíčovou postavou ve vzestupu týmu.

Quinn Hughes je v očích svých spoluhráčů nejen kapitánem, ale také jejich starostlivým přítelem mimo kurt. Quinn Hughes je sice relativně mladý, ale jeho myšlení a myšlení je lepší než u běžných lidí. Vancouver Canucks se ohledně potenciálu tohoto hráče nemýlili a tým potřebuje hráče tak dobrého, jako je Quinn Hughes. Tým musí mít základní postavu, aby byl prostor pro zlepšení ve všech aspektech řízení.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *