Flere lag er interessert i Williams, hvor vil han velge?

Et annet Premier League-lag som har vært interessert i Williams er Southampton, hvis bakspiller Liflamento har pådratt seg en alvorlig kneskade, samt den engelske internasjonale Kyle Walker-Peters. Laget har rekruttert to Manchester United ungdomsspillere Dean Henderson og Lingard denne sommeren.

Manchester United-back Brandon Williams har faktisk blitt et endelig mål for Brighton. Ifølge opptegnelser kan Seagulls kjøpe ham for 15 millioner ekstra pund for å bli vellykket Manchester Citys venstreback Cucurella.

Den 21 år gamle Williams ble lånt ut til Norwich forrige periode og gjorde også 29 blikk i Premier Organization. Kanariøyene ble til slutt nedrykk, Serena Williams, som returnerte til Manchester United, var ikke villig til å være en erstatter. Han var bare en erstatter blant innbyttere i Manchester United, med Ten Hag som hadde England Carlos Luke Shaw som venstreback, ₤ 15m nysignering Terrell Marasia og Brasil-internasjonal Telles; høyreback Diogu Dallow, Wan-Bissaka og Ethan Laird.

Kanariøyene ble til slutt nedrykk, Serena Williams, som returnerte til Manchester United, var ikke villig til å være en erstatter. Williams, som har representert Manchester United 50 ganger, deltok ikke i sommeroppvarmingskampen, og agenten hans leter etter et passende neste hjem. Får de en høy overgangssum fra Cucurella, kan Brighton enkelt gi 15 millioner pund for å introdusere Williams til Manchester United. Interessant nok, hvis Williams flytter til Brighton, forventes Premier League å dukke opp på Old Trafford i første runde, men han vil være Manchester Uniteds motstander.

Williams’ kontrakt med Manchester United løper til 2024. Hva synes du om Williams overgang og hvilket lag tror du han ville passet best for?

Williams, som har representert Manchester United 50 ganger, deltok ikke i sommeroppvarmingskampen, og agenten hans leter etter et passende neste hjem. Brighton er villige til å selge den 24 år gamle bakspilleren så lenge prisen er riktig, etter å ha avslått et tilbud på ₤ 30 millioner fra Manchester City for ₤ 50 millioner.

Får de en høy overgangssum fra Cucurella, kan Brighton enkelt gi 15 millioner pund for å introdusere Williams til Manchester United. Interessant nok, hvis Williams flytter til Brighton, forventes Premier League å dukke opp på Old Trafford i første runde, men han vil være Manchester Uniteds motstander.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *