Nær halvparten av Nottinghamsens spillere denne sommeren er nysigneringer

Nottingham Forest kunngjorde offisielt at laget kunngjorde signeringen av Stuttgart-midtbanespilleren Mangala. Og dette er Nottingham Forests 12. signering denne sommeren, og laget har brukt nærmere 100 millioner euro. De kjøpte nok folk til å starte et nytt lag.

Dessuten har Nottingham Forest også signert mange kraftige spillere, og deres prestasjoner i den nye sesongen er også verdig forventningene til alle fans. Selvfølgelig, til tross for signeringen av 12 spillere, har ikke Nottingham Forests signeringer stoppet. Betis-forsvarer Moreno, Middlesbroughs Tavernier og andre er også på Nottingham Forests signeringsradar.

Signeringen av disse spillerne, pluss det faktum at Nottingham Forest allerede har Jenkinson, Cook og andre Premier League-veteraner på laget, er Nottingham Forests lagoppstilling i hvert fall midt i Premier League. Og det kan sees på signeringene deres at de har ambisjoner, og de virkelig ønsker å gjøre noe i Premier League.

For tiden har Nottingham Forest signert 12 spillere, og det kan være en 13. og 14. til å bli med. Og denne typen signeringer er definitivt den eneste i Premier League. Men å kjøpe flere folk er ikke nødvendigvis en god ting.

For tiden er det bare 29 spillere på førstelaget til Nottingham Forest, noe som betyr at nesten halvparten av spillerne deres er nye spillere. I dette tilfellet har innkjøringen av laget blitt et stort problem. Hvis innkjøringen ikke er bra, blir laget veldig enkelt. brak.

Jeg vet ikke hvordan Nottingham Forest vil prestere i den nye sesongen. Tror du de kan fullføre nedrykksoppgaven? Si gjerne din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *