Manchester United rydder opp forsvarere

Manchester United ønsker å selge så mange som syv forsvarsspillere den neste måneden før overgangsvinduet stenger for å strømlinjeforme troppen til den nye sjefen Ten Hag. Den 21 år gamle tenåringen Ethan Laird skal leies ut, og transaksjonen er i utgangspunktet kommet til enighet.

Den 28 år gamle Bayi drar helst til Sevilla for å erstatte Conde. Han vil avvise Mourinho og har nå gått i forhandlinger med La Liga-klubben.

Før han kom til Manchester United, spilte Elfenbenskysten-landskampen i Villarreal, Spania. I Baie ønsker Manchester United å få en overgangssum på 10 millioner pund.

Williams deltok ikke på noen pre-season treninger og kamper direkte på grunn av skade, men han var hovedkraften i Norwich forrige sesong, og det er ikke vanskelig å finne en kjøper. Brighton vil selge Mark Cucurella til Manchester City. Det kan koste titalls millioner pund å introdusere ham.

Manchester Uniteds høyreback-tenåring Laird vil bli lånt ut igjen. Han ble lånt ut til Bournemouth i andre halvdel av forrige sesong og spilte 6 kamper. I den nye sesongen blir han utlånt til Watford i Championship, og overgangen vil bli offisielt annonsert i løpet av denne uken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *