Blir Gordon Hayward med i Heat?

Sean Deveney fra Heavy.com snakket med en ikke navngitt NBA-sjef denne uken som indikerte at Gordon Hayward kan være en plan B for Miami Heat hvis deres handelsforsøk med Kevin Durant og Donovan Mitchell mislykkes.

Hayward, som nå er 32, har vært overraskende produktiv for Charlotte Hornets på banen.

Han har gjennomsnitt på 17,6 poeng, 5,2 returer og 3,8 assists per kamp de siste to sesongene. Haywards skytesplitter over det spennet er også uberørte 47/40/84.

Hayward har imidlertid en omfattende skadehistorie. I tillegg til den ødeleggende beinskaden han pådro seg i 2017, har Hayward gått glipp av 61 kamper de siste to årene med ulike plager.

Videre skylder Hayward nesten 62 millioner dollar i løpet av de neste to sesongene, et nesten uoverkommelig beløp for en spiller med den typen skaderisiko.

Likevel har Miami en kontrakt det også ønsker å kvitte seg med i løpet av Duncan Robinsons fire år og garantert 64 millioner dollar igjen. Hvis Heat kan legge til andre lokker som Omer Yurtseven, rookie Nikola Jovic og/eller kompensasjon for draftvalg, kan et bytte med Hornets for Hayward ha noen ekte sjøben.

Miami er ute etter å gjøre opp for PJ Tuckers avgang i free agency, og Hayward, selv om han har et annet ferdighetssett, er et yngre og mer allsidig alternativ som kan fylle en annen rolle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *