Premier Leagues nye dobbeltstolthet skinner i første runde

Første runde av Premier League innledet en sterk dialog. Manchester City utfordret West Ham på bortebane. Begge lag brukte mer enn 100 millioner pund på sommersigneringer.

I et slikt Premier League-høydepunkt mottok den norske spissen Haaland «kaker» fra Manchester Citys to konditormestere, henholdsvis Gundogan og De Bruyne. Først gjorde han et poeng + skudd, og utvidet deretter scoringen for å hjelpe Manchester City 2-0 på bortebane. Ta lett på West Ham United.

For å unngå Haalands debut, brukte Guardiola en hatt for skarpt. Han byttet ut Haaland med Alvarez på forhånd, og ba også fansen om å applaudere Haaland alene. Haaland scoret to ganger i sin Premier League-debut, og «pudding»-kombinasjonen fikk fansen til å glede seg.

Selv om Liverpool spilte uavgjort 2-2 borte fra nyopprykkede Fulham, kom den uruguayanske spissen Nunes, som de introduserte tungt i sommervinduet, fra benken og scoret et mål for å utligne kampen, og assisterte deretter Salah til å utligne kampen igjen.

Det kan sies at Nunes var en stor bidragsyter til at Liverpool unngikk nederlag i første runde, og var også den tredje spilleren i Premier Leagues historie som passerte et skudd på sitt første show. De to første var Aguero og Morata.

Etter min personlige mening er ikke Haalands header like god som Nunes, men den norske spissens lange ben og raske innlegg vil være en stor drapsmann for Manchester Citys fremtidige angrep; Nunes er et typisk høykvalitetssenter med et støttepunkt og en god header. .

Haaland og Nunes har sine egne kjennetegn, men Haalands fart er sjelden blant høye midtspisser. Manchester City har Haaland og Liverpool har Nunes, og de andre 18 Premier League-lagene vil sannsynligvis bare konkurrere om tre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *