Colts ønsker å forlenge Quinton Nelsons kontrakt

Indianapolis Colts forbereder seg på en viktig 2022-kampanje, men det er andre saker på gang før vi kommer til den ordinære sesongen.

En er selvfølgelig å holde seg frisk gjennom preseason og styrke dybdekartet, men Colts ser også etter å forlenge en av sine viktigste spillere.

I følge ESPN jobber Colts med å finne en måte å signere All-Pro offensiv guard Quenton Nelson til en forlengelse – forhåpentligvis denne måneden. Nelson har til dette punktet holdt stille på sin truende forlengelse, og sa torsdag at han ikke ville svare på noen spørsmål om emnet, ifølge The Athletic.

Det 6. overordnede valget i 2018 NFL Draft fra Notre Dame har blitt kåret til en All-Pro i hver av sine fire NFL-sesonger, og har også gjort Pro Bowl i hver kampanje. The Colts utøvde Nelsons femteårsopsjon sist offseason, som vil betale ham en fullt garantert $13,75 millioner i 2022, per Spotrac.

I følge Spotracs markedsverdiverktøy anslås Nelson å signere en femårig, 86,24 millioner dollar forlengelse som har en AAV på 17,24 millioner dollar. Den hypotetiske AAV ville gjøre ham til den best betalte offensive vakt i NFL.

I sine fire sesonger har Nelson etablert seg som en av de beste spillerne i NFL. Hvis han skulle treffe det åpne markedet, ville det ikke mangle på klubber som ville prøve å skaffe seg hans tjenester. Nelson er CBS Sports nr. 3 beste gratis agent i 2023.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *