Blake Griffin har fortsatt ingen teaminvitasjoner til å bli med

Blake Griffin, 33, har ennå ikke skrevet under med sitt neste lag. Kan han bli i NBA? Blake Griffin var bare 13 år gammel, og hans beste år var da han var dunker. Blake Griffin er en av få spillere i ligaen med høy arbeidsmoral. Han har aldri blitt kastet ut for en foul i en kamp. Selv om Blake Griffin fikk en sen fysisk skade, var han fortsatt ved godt mot.

Alle husker Blake Griffins kamp med Los Angeles Clippers, hvor han dunket hver kamp. Kanskje på grunn av dette gjorde han så mange vanskelige dunker som ung mann at knærne hans ikke klarte spillet etter et tiår med spilling. Den nåværende Blake Griffin har alle ferdighetene, dessverre har han ikke en sterk kropp. Vil han fortsatt bli favorisert av laget?

Blake Griffin plukket ofte opp 32 basketballtrøyer og lurte stille på om han hadde tatt den riktige avgjørelsen den gangen. Kanskje er det resultatet av at Blake Griffin kjempet mot en skade, kanskje er det Los Angeles Clippers som ofret karrieren for å vinne, men den endelige avgjørelsen er i hans hender. Gitt et annet alternativ, kunne Blake Griffin ha tatt den samme avgjørelsen, og ofret seg selv for lagets seier på grunn av hans snille personlighet. Kanskje Blake Griffin ofret for mye for Los Angeles Clippers, men det er aldri en sjanse i livet til å angre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *