Liverpool 3-2 Nottingham Forest resultat etter kampen: Liverpools rekord er svak

I denne runden av Premier League beseiret Liverpool Nottingham Forest med 3-2. I denne kampen tok Liverpool ledelsen med 2 grader og ble utlignet av motstanderen to ganger, men Salahs mål i siste øyeblikk hjalp laget til å vinne alt. tre poeng.Camisolas Benzema

Årets spiller – Trent Alexander-Arnold (Liverpool)

Alexander-Arnold spilte igjen som en blandet midtbanespiller, og var lenge på ballen og aggressiv i angrep, selv om Liverpools åpne spill ikke var ideelt. Alexander-Arnolds innlegg fra straffespark ga imidlertid Liverpool to mål og to av deres beste scoringssjanser i første omgang.

Eksperimentet med Alexander-Arnold i rollen vil møte en større test. Forest var knapt i angrep store deler av kampen, så han manglet ikke defensivt, selv om det er verdt å merke seg at gjestene gjorde en forskjell nedover venstresiden i første omgang. For nå ser det imidlertid ut til å være et smart trekk av Klopp å gi Alexander-Arnold friheten til å fungere som midtbanespiller når han er i besittelse.

spillervurdering

Liverpool: Alisson 6, Alexander-Arnold 7, Konate 4, Van Dijk 6, Robertson 6, Fabinho 6, Henderson 6, Jones 5, Salah 7, Gakpo 5, Jota 7. Innbyttere: Nunez 6, Thiago 5, Diaz 5, Milner 6.Camisolas Real Madrid 2023

Nottingham Forest: Navas 7, Williams 6, Felipe 6, Niakat 7, McKenna 6, Lodi 5, Frele 5, Mangala 6, Danilo 5, Gibbs-White 6, Avoni 6. Innbyttere: Warrier 6, Johnson 6, Saric 4, Ayew 4, Dennis 4.

nøkkeldata
Liverpool: 7 – Hjemmelaget er praktisk talt ustoppelige fra skuddspark. Begge målene deres kom fra hjørnespark, pluss at Jotas skudd fra straffemerket beviste deres overlegenhet i luften.

Nottingham Forest: 2 – Nottingham Forest-spissen hadde en skuffende prestasjon i denne kampen. Både Avoni og Gibbs-White klarte ikke å få et reelt inntrykk, noe som gjorde forsvaret vanskeligere.