Milwaukee Bucks vinner fem strake

Den ordinære NBA-sesongen fortsetter, Hornets spiller borte mot Bucks, og spillet har vakt mye oppmerksomhet. Som et sterkt lag med en høyere rangering i Eastern Conference, forventes Bucks å vinne jevnt og trutt. Antetokounmpo har mange sterke spillere, og etter at Holiday kom inn i startoppstillingen er han i utmerket stand. Bucks tok ledelsen i starten, men ble kontret i andre kvartal, og stillingen var sjelden uavgjort ved pause. Bucks jobbet hardt i tredje kvartal, vant motstanderen med 7 poeng i et enkelt kvarter, og opprettholdt fordelen til slutten. Bucks har for øyeblikket en rekord på 34 seire og 17 tap, og er nummer to i Eastern Conference.

I første omgang var de to lagene jevnbyrdige i åpningsfasen. Bucks spilte en 11-2 angrepsbølge for å ta ledelsen. Hornets jaget iherdig innenfor og utenfor. De to sidene kjempet til uavgjort 64.

I andre omgang spilte de to lagene fortsatt uløselig, og scoringen var svært fastlåst. I det siste kvarteret tok Bucks ledelsen for å åpne poengforskjellen til tosifret, og Hornets slet med å ta igjen til ingen nytte. Til slutt beseiret Bucks Hornets 124-115.

Siden Bucks er nummer to i øst, kan Antetokounmpo også gjennomsnittlig 31,8 poeng, 12,2 returer og 5,2 assists per kamp. Derfor er Antetokounmpo også en populær kandidat for MVP denne sesongen og forventes å vinne karrierens tredje MVP. Jokic, som har vunnet MVP i to år på rad, er imidlertid også en het MVP denne sesongen, og Nuggets er fortsatt rangert først i Vesten, og rekorden deres er ikke dårligere enn Bucks, så om Antetokounmpo kan få den tredje plass før Jokic Det er vanskelig å si en MVP.