Neymar ventet å være ute i 2-3 uker

I den 24. runden av Ligue 1 beseiret Paris Saint-Germain Lille 4-3 på Parc des Princes, men deres kjerneangriper Neymar ble også byttet ut på grunn av skade. Ifølge rapportene forventes Neymar å være skadet i 2 til 3 uker, og han håper å ta igjen Bayern München i Champions Leagues 1/8-finale.

I kampen mellom Paris og Lille, kort tid etter åpningen, brukte Mbappe et urimelig 1v2-gjennombrudd i sekstenmeteren for å åpne rekorden for Paris. Neymar skulle ikke la seg overgå og scoret 1 mål for å hjelpe Paris med å lede med 2 mål. Paris’ ledelse Fordelen ble opprettholdt til slutten av første omgang. Selv om Lille trakk tilbake et mål, var situasjonen fortsatt i hendene på Paris.

Kun 5 minutter etter starten av andre omgang trakk Neymar seg tilbake på midten for å ta imot ballen. Bak ham presset Lille-midtbanespiller Andre Neymar voldsomt ned. Andres bein sparket Neymars høyre fot som var i ferd med å lande, noe som førte til at Neymars ankel ble kraftig forstuet, og så kom legen til Paris-laget inn for å sjekke Neymar. Neymar reiste seg også og kjente på skaden, og ble deretter båret ut av banen på båre.

Ut fra graden av bøyning av Neymars ankel på den tiden, sa mange medier at Neymar mest sannsynlig vil gå glipp av andre runde av UEFA Champions League 1/8-finalen mellom Paris og Bayern. Ifølge lagavisen avslørte imidlertid personer nær Neymar at skaden til den brasilianske stjernen ikke er så alvorlig som antatt. Foten hans har ikke brukket.