Rangers vinner 4-1 over Coyotes

Barclay Goodrow og Adam Fox scoret sent i andre periode da New York Rangers slo Arizona Coyotes 4-1 søndag kveld.

Chris Kreider og Ryan Carpenter scoret også, og Igor Shesterkin gjorde 31 redninger for Rangers som tok en tre-kamps tapsrekke på hjemmebane. Rangers har 13-1-2 i sine siste 16 kamper mot Coyotes, som dateres tilbake til mars 2014.hockey drakt

Clayton Keller scoret for Arizona, som har tapt påfølgende kamper etter å ha vunnet de tre første på deres sesonghøyde 14-kampers roadtrip. Connor Ingram hadde 23 redninger.New Jersey Devils Drakter

Goodrow brøt uavgjort da han snappet opp en feilspilt puck foran Ingram og satte inn sitt fjerde mål for sesongen med knappe fem minutter igjen av midtperioden.

Fox sørget for 2-0 bare 1:18 senere med sitt femte mål etter at Coyotes hadde flere sjanser enn Rangers i store deler av de to første periodene. Artemi Panarin hadde sin lagledende 17. assist på spillet, og ga ham 22 poeng på sesongen.